Praktiske oplysninger:

Sted: Præcist sted oplyses senere
Tidspunkt: Præcist tidspunkt oplyses senere
Facebook: https://www.facebook.com/events/358695291177356/
Tovholder: Jane Pedersen
e-mail: Jane Pederson

Tovholder for Danmark Dejligst

Jane Pedersen

– Jeg kom med i Danmark Dejligst, fordi jeg besvarede Rasmus’s opslag med om man ville være med til at lave en havefest. Vi var den første by de besøgte sidste år, og er det også igen i år.

-Jeg har bl.a fået det ud af projektet at jeg har været med rundt i hele Danmark. Jeg og en håndfuld andre hjalp Rasmus sidste år, og var således med i alle 30 byer sommeren igennem.

-Jeg glæder mig til at at min by igen skal holde fest, og at se om havefesten bliver større end sidste år. Det lader det til på nuværende tidspunkt, folk viser meget initiativ. Jeg glæder mig til folk kommer hjem til vores by langsvejs fra og til at  vise hvad vi kan.

– Min vision er at vi kan holde endnu flere fester, både Danmark Dejligst men også andet. Jeg har lavet en forening, hvor andre foreninger også er kommet med, og håber at vi kan udvide det til andre årlige fester i byen. Foreningerne samarbejder altså, i stedet for at lave fester hver for sig. Overskuet skal bl.a. gå til næste års musik, og resten skal gå til Guldborgsunds lokale projekter og foreninger. Vi har høje ambitioner.

-En god oplevelse fra sidste år, var b.la. at vi fik værestedet perronen med. I begyndelsen vidste de ikke helt om de ønskede at deltage, men endte heldigvis med at sige ja. Vi var så heldige at byens bagermester gav lagkage til Perronens bod, så der var kaffe og kage. De endte med et flot overskud. Borgmesteren havde desværre ikke mulighed for selv at komme sidste år, men sendte i stedet sine sønner, så det var dejligt. I år har han dog glædeligt meddelt at han deltager. En anden god oplevelse var da Middelaldercenterets bilder kastede kugler ud i vandet, det var en stor succes og Rasmus var meget imponeret.